کاغذ دیواری چیست؟

ساخت وبلاگ

کاغذ دیواری در زمانی نه چندان دور رونق زیادی نداشت، این عدم استقبال هم به دلیل عدم تنوع در رنگ و طرح های کاغذ دیواری بود اما امروزه به دلیل متنوع بودن رنگ، شکل و جنس به یکی از اولین گزینه ها برای پوشش دیوارهای ساختمان تبدیل شده است.

آشنایی با کاغذ دیواری

کاغذ دیواری ، پوشش تزیینی برای پوشاندن دیوارهای داخلی انواع ساختمان های مسکونی،تجاری و سایر ساختمان هاست که به صورت رول و یا متری می توان آن را خریداری نمود و با چسب مخصوص و به صورت عمودی بر روی دیوارها چسباند. به طور عمده در اتاق های مهم منازل یعنی اتاق نشیمن و یا سالن، اتاق ناهار خوری و اتاق خواب های استفاده می گردد. حمام و آشپزخانه معمولا ًکاشی یا رنگ می شوند.

کاغذ دیواری یکی از تکنیک های مهم در طراحی داخلی ساختمان به شمار می رود که کارخانه های تولید کننده طرح های متنوعی از آن را به شکل های زیر در اختیار مشتریان خود قرار می دهند:

طرح های دارای تصویر مشخص: این طرح ها مانند یک نقاشی دارای طرحی ویژه هستند.

طرح هایWall Stickers یا کاغذ خودچسب یا چسبانک دیواری

طرح هایی با الگو(بافت)گرافیکی

براساس ریاضیات در چنین طرح هایی، تنها به 17 روش می توان  الگوهای گرافیکی  را در کنار هم تکرار کرد و تصویر بزرگتری را تشکیل داد. همه تولیدکنندگان کاغذ دیواری در دنیا نیز براساس همین 17 روش به خلق طرح می پردازند.

می توان گفت که کاغذ دیواری گوی سبقت را نسبت به استفاده از رنگ در نقاشی ساختمان ربوده است.

تاریخچه کاغذ دیواری

پاپیروس مصری ها اولین نوع کاغذ شناخته شده است که به 400 سال پیش از میلاد مسیح باز می گردد. همچنین چینی ها 200 سال قبل از میلاد مسیح کاغذ برنج را بر روی دیوارهای خود می چسباندند.

در قرن هشتم میلادی گروهی از زندانیان چینی که برای برخی از اعراب کار می کردند مهارت های کاغذسازی خود را به آنان آموختند و اعراب این دانش را در سراسر خاورمیانه گسترش دادند. بعد از آن این دانش به اروپا راه یافت و  اگرچه همه چیز به آرامی پیشرفت می کرد اما در قرن دهم میلادی، به جای چوب و بامبو از الیاف کتانی برای ساخت کاغذهای ظریف تر استفاده شد.

اولین بلوک تصویری چاپی اروپایی یک سوغات مذهبی بود که در سال 1418 ثبت شده و هم اکنون در کتابخانه سلطنتی بارسلونا نگهداری می شود.

اولین استفاده از این محصول در کشورمان هم به دوران حکومت ناصرالدین شاه قاجار مربوط می شود. وی علاقه بسیاری به شیوه های معماری غربی داشت و به همین منظور هم در زمان نوسازی کاخ گلستان برای دیوارهای داخلی کاخ از کاغذ دیواری وارداتی استفاده کرد و نام خود را به عنوان اولین واردکننده این محصول در تارکاغذ دیواری یخ ایران جاوادانه نمود.

کاغذ دیواری...
ما را در سایت کاغذ دیواری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فریبا kd111 بازدید : 23 تاريخ : يکشنبه 1 مرداد 1396 ساعت: 17:19